DESET godina je odolevao porocima, a sada je večiti zavodnik opet na klinici za odvikavanje ali PREVENTIVNO

Izvor: Prva.rs, 06.Apr.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET godina je odolevao porocima, a sada je večiti zavodnik opet na klinici za odvikavanje ali PREVENTIVNO

Nekad poznat kao opasni momak Holivuda, Kolin Farel pre 12 godina prestao je da pije i da se drogira. Sve se dogodilo nakon snimanja filma "Poroci Miamija", čijeg se snimanja uopše ne seća. Sad, nakon što je proslavio deceniju kako je "čist", ponovno se prijavio na rehabilitaciju.
Britanski "Daily Mail" piše da se irski glumac prijavio u kliniku za lečenje zavisnosti u Arizoni. Radi se o jednoj od najluksuznijih klinika tog tipa u kojoj mesečni boravak košta 36.000 dolara, a tamo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pre njega boravili Selena Gomez, Kevin Spejsi, Kejt Mos, Tajger Vuds i El Mekfirson.
Izvori bliski glumcu kažu da se nije ponovo okrenuo porocima, ali je bio pod velikim stresom prošle godine i osetio je poriv da poklekne. Da se to ne bi dogodilo, prijavio se u kliniku.
Prošle godine Farel je snimio tri filma i bio je svestan svog stanja pa je odlučio da zadrži kontrolu u svojim rukama.
U klinici Medouz Kolin će provesti 45 dana u programu "Gentle Path", a na raspolaganju će mu biti fitnes, jahanje, joga, tai či, akupunktura i meditacija.
Razlog zbog kojeg Farel ne želi da poklekne je prvenstveno njegov petnaestogodišnji sin Džejms, kog ima s Kim Bordenav, a koji ima Angelmanov sindrom, odnosno redak neurogenetski poremećaj koji karakteriše usporeni intelektualni razvoj i živčane i mišićne abnormalnosti.
Farel ima i sina Henrija (9) s poljskom glumicom Alicjom Bakleda-Curus.
Izvor: 100posto.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.