DEJAN TAJNO URADIO OVO U HUSOVOJ KUĆI? Skriveni snimak HITNO poslat Dalili! Istina o susretu u Šepku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 15:38

DEJAN TAJNO URADIO OVO U HUSOVOJ KUĆI? Skriveni snimak HITNO poslat Dalili! Istina o susretu u Šepku

Ko je to uradio?

Pobednik pete sezone rijalitija Zadruga Dejan Dragojević, preuzeo je svoj automobil od bišeg tasta Huse Mujića.

Naime, kako javlja izvor bliskog porodici Dragojević, on je zajedno sa svojim ocem Goranom Dragojevićem otišao u Gornji Šepak, mesto u kojem je živeo sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

Dejan nije želeo da ulazi u kuću, već je samo došao do nje kako bi uzeo svoj automobil koji je ostao tamo još otkako se uselio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Belu kuću u Šimanovcima.

Dragojević je još ranije govorio da je automobil jedina stvar koju želi da preuzme, a koja mu je "ostala" iz braka sa Dalilom.

Inače, njegova bivša supruga Dalila se trenutno nalazi u Budvi gde uživa sa drugaricama, ali i novim dečkom kojeg krije od javnosti.

U Mujićevu kuću navodno je ušao samo Dejanov otac, koji je ostavio i zajedničkog psa Tedija.

Ipak ubrzo se pojavio snimak na Dalilinom storiju koji otkriva da je neko tajno snimio predavanje Tedija Husi, a za stolom se vidi i Dejanov otac koji sedi i mazi psa.

S obzirom na informacije koje su plasiranje, a to je da su samo Huso i Dejanov otac bili u kući, postavlja se pitanje ko je snimio Tedija i poslao Dalili snimak. Mnogi prstom upiru u Dejana, ili možda u treću osobu koaj je tajno snimila Tedija, jer se vidi da telefon drži maltene ispod stola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.