DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU? Pojavio se snimak iz automobila: Pomenuo i Lepog Miću i Zoricu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 21:56

DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU? Pojavio se snimak iz automobila: Pomenuo i Lepog Miću i Zoricu!

Konačno se oglasio!

Šeta sezona rijalitija Zadruga uveliko je postala poput prave španske serije, a ime koje ne prođe dan da se ne spomene je Dejan Dragojević, budući da je Filip Car ponovo po drugi put Dragojeviću skinuo devojku.

Podsetimo, u sezoni u kojoj je Dragojević odneo pobedu, Dejana je supruga Dalila Dragojević prevarila sa Carem, a u ovoj sezoni, to je bila Aleksandra Nikolić.

Ceo region očekuje Dejanov ulazak u šestu sezonu, a on se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada konačno oglasio po tom pitanju iz svog automobila, a klip je nazvao "Ulazim u Zadrugu? Odgovor na vaša pitanja"

- Rijaliti je poslednje o čemu razmišljam, sve što je vezano za rijaliti mi je na poslednjem mestu. Uopšte mi nije fokus rijaliti, ni ne gledam - počeo je Dejan.

- Iskreno želim napolju da probam nešto, mislim da bi posle svega bilo previše da se ja tu opet razvlačim po rijalitiju, da opet komentarišem i ulazim u rasprave sa određenim ljudima, ne treba mi to. Tako da, što se svega toga tiče, niti je u planu, niti želim, niti hoću, niti treba. Poslednje što mi treba u životu je rijaliti. - objasnio je Dejan.

- Ja sam neko ko voli da se svađa, za mene je rijaliti ozbiljna navika, meni mozak radi 300 na sat, a to mesto je loše za mene, u smislu da psihički pucam. A kada bih svoje kvalitete koje imam usmerio na neku drugu stranu, bilo bi mi mnogo bolje. Mislim šta sada ja da ulazim tamo da se svađam sa Lepim Mićom, sa Zoricom, kao ja tu nešto da objašnjavam, šta ja više tu da objašnjavam, na TV-u sam od 2016-te, 2017-te godine. Mislim da sam prekucao igricu. - rekao je Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.