DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O PROMENI IMENA - Evo kako se sada zove Nije ni Ismet, ni Asmir ni Esmin...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:20

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O PROMENI IMENA - Evo kako se sada zove "Nije ni Ismet, ni Asmir ni Esmin..."

Konačno je razrešio misteriju!

Dejan Dragojević pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gde je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao veru.

Dejan se sada nalazi u Beogradu, a kako se trudio da ne čita portale i komentare dok je na putu, nije mu promaklo da se komentarisalo da je promenio ime, pa je sada rešio da razreši misteriju i otkrio da li je promenio ime.

Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vas ne bih lagao, možeš da se zoveš kako god želiš, ali ja vama ne mogu da opišem osećaj kada odeš na takvo mesto i predstaviš se kao Dejan, mene je najviše nasmejalo u ovom periodu što sam video je da ste mi dali ime. Meni je to smešno! U suštini, u Islamu ti ne moraš da promeniš ime, niti me išta obavezuje, niti ću ikada promeniti ime - objasnio je Dragojević.

Nije ni Ismet, ni Asmir ni Esmin... ni kako već, ne znam ni sam, mnoga imena su mi davali, a Vesna (Rivas) mi je već davala imena, nema veze, volim ja Veku, sada je pozdravljam, od toga nema ništa - zaključio je Dejan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ISMET, ESMIR ILI ADBULVAHAB"Otkriveno pravo ime Dejana Dragojevića, zadrugar dobija JEZIVE PRETNJE zbog promene vere: "Bacićemo ti bombu na kuću"

Izvor: Blic, 07.Apr.2023

Pobednik "Zadruge" i bivši učesnik rijalitija Dejan Dragojević nedavno je priznao da je promenio veru, te da je već četiri godine u islamu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.