PRETNJE SMRĆU DEJANU DRAGOJEVIĆU REKLI SU MI DA ĆE ME ZAKLATI! Šokiran reakcijom koju je izazvao priznanjem Islama

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:20

PRETNJE SMRĆU DEJANU DRAGOJEVIĆU "REKLI SU MI DA ĆE ME ZAKLATI!" Šokiran reakcijom koju je izazvao priznanjem Islama

Zgrožen reakcijom i porukama koje je dobio!

Dejan Dragojević pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gde je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao veru.

Dragojević je otkrio da je šokiran reakcijom i porukama koje su mu stugle, budući da se trudio da ne čita portale i poruke dok je na putu, a kada se vratio doživeo je pravi šok, a među porukama bile su i pretnje i to smrću. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Stigao sam kući, vratio sam se, sada sam u Beogradu, jedva sam izganjao da ostanem u Beogradu, zabranjeno mi je da budem u Beogradu (smeh). Sačekali su me komentari "Nećeš moći da uđeš u Srbiju", Zabranjen ti je ulazak na granici", "Nećeš moći da uđeš u Beograd", mislim meni stvarno nije jasno da ti raspravljate o tome u šta ja treba da verujem! I to čak nije ni rasprava, nego vređanje, pretnje i da će me ubiti i da će me zaklati i da će mi baciti bombu na kuću... ali ko? Pa to nije vernik ušao, pa napisao poruku! Ja sam šokiran! Sada sam baš išao u prodavnicu da "prodam veru za večeru" (smeh), to mi je nagluplji komentar. - rekao je Dejan pa otkrio da li je promenio ime kako mnogi komentarišu:

- Ja vas ne bih lagao, možeš da se zoveš kako god želiš, ali ja vama ne mogu da opišem osećaj kada odeš na takvo mesto i predstaviš se kao Dejan, mene je najviše nasmejalo u ovom periodu što sam video je da ste mi dali ime. Meni je to smešno! U suštini, u Islamu ti ne moraš da promeniš ime, niti me išta obavezuje, niti ću ikada promeniti ime - objasnio je Dragojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEJAN DRAGOJEVIĆ PROGOVORIO O PROMENI IMENA - Evo kako se sada zove "Nije ni Ismet, ni Asmir ni Esmin..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023

Konačno je razrešio misteriju!..Dejan Dragojević pobednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gde je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao veru...Dejan se sada nalazi u Beogradu, a kako se trudio da ne čita portale i komentare dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.