DEFINITIVNO JE KRAJ Miljana Kulić zauvek raščistila sa Darijanom, dalje nastavlja bez njega: U sve umešala i Bebicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 03:20

"DEFINITIVNO JE KRAJ" Miljana Kulić zauvek raščistila sa Darijanom, dalje nastavlja bez njega: U sve umešala i Bebicu

Kulićeva je čvrsto odlučila!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''.

Novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Miljani Kulić kako bi progovorila o svom odnosu sa Darijanom Radomirovićem.

- Miljana šta se trenutno dešava u tvom odnosu sa Darijanom? - upitao je Darko.

- Takijeva mala i Mica četvorica su nešto komentarisale i podigla me Šopićka da komentarišem. On je izneo razne izmišljotine o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni, pljvanje u facu, aludiranje kako će da iznese da je opštio sa mojom mamom. Ne mrzim ga, ali ne mogu očima da ga gledam. Kada bi pao, jedini čovek ovde, ne bih ga pogledala. Mica četvorica je klasično navukla Tarzana kao pravog majmuna, na šta je momak skočio oz kreveta. Ja odgovaram na klip i kažem da me taj čovek ne zanima u sto života i kada bi pao, samo bih ga preskočila, ne bih se ni okrenula. Organizovao je moju diskvalifikaciju, na to ustaje Darijan i odgovara meni smrdi tu i sa Miljanije i sa Bebićine strane. Pa pošto mu smrdi sa moje strane, mene je iznervirali, osetila sam da igra rijaliti sa mnom. Onda se nadovezao na krevet otišla je kod Bebice. Našao jedan Darija da igra rijaliti sa Miljanom - rekla je Miljana.

- Vi sad niste više zajedno? - upitao je Darko.

- Njegova rečenica, zna da sam zgrožena i da ovo go*no ne mogu očima da gledam, samim tim je uvredio i moju porodicu i moje dete. Tako da je sinoć završio sa mnom za sva vremena. To je definitivno. Ja sam dostojanstveno otišla iz kreveta - rekla je Miljana.

- Gledam kako Darijan komunicira i sa Milicom i sa Terzom - rekao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.