DANAS JE DAN DRŽAVNOSTI: Otkrivamo - Slobodan Radanović je U KRVNOJ VEZI s jednim od NAJVEĆIH SRPSKIH JUNAKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS JE DAN DRŽAVNOSTI: Otkrivamo - Slobodan Radanović je U KRVNOJ VEZI s jednim od NAJVEĆIH SRPSKIH JUNAKA (VIDEO)

"Je li to moguće?!"

"Nema više vremena za bilo šta. Nema vremena. 45:38. Vujović, Vujović... evo je šansa - gol! Gol! Ljudi, pa je li to moguće?! Ludnica, šta je ovo? Šta će se ovo dogoditi? Radanović! Radanović! Pa je li to moguće, ljudi moji, kakva sreća!"

Nema koji poznavalac sporta ne zna ovaj spontani tekst napamet, a uglavnom su ga i nepoznavaoci često čuli. U pitanju je čuveni fudbalski meč Jugoslavija-Bugarska iz 1983. koji je odlučivao o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasmanu tadašnjih "Plavih" na Evropsko prvenstvo koje se igralo naredne godine. Pogodak Ljubomira Radanovića u poslednjim sekundama utakmice propraćen epskim komentarima pokojnog Mladena Delića je uz penal Darka Pančeva u Bariju '91. i rečenice "Nebo se otvorilo" verovatno najlegendarniji momenat u istoriji naše zemlje kada je najvažnija sporedna stvar na svetu u pitanju.

Iz tog razloga bivši defanzivac Partizana Ljuba Radanović ostaje decenijski heroj Jugoslavije i Srbije kao sportskih nacija.

A učesnik rijalitija "Zadruga" i bivši učesnik "Pinkovih zvezda" i "Zvezda Granda" Slobodan Radanović kada je pre par godina pevao u jednom od televizijskih takmičenja na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića da li je u srodstvu sa čuvenim fudbalerom odgovorio je potvrdno, a Slobin otac je ovo takođe potvrdio.

Nema sumnje, velika je čast biti u rodbinskim ili bilo kakvim drugim odnosima sa velikim i u istoriju srpskog sporta zauvek upisanim - Ljubomirom Radanovićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.