DA SAM ZNALA DA ĆE OVAKO BITI, JAČE BIH MU ŠAMARE LUPALA! Viki progovorila o ŽIVOTU van Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 17:52

"DA SAM ZNALA DA ĆE OVAKO BITI, JAČE BIH MU ŠAMARE LUPALA!" Viki progovorila o ŽIVOTU van Zadruge

"Da sam skrenula sa pravog puta jesam, a da ću se vratiti na pravi put hoću."

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara". Voditeljka Ivana Šopić je najavila novo  pitanje. Na ekranu se ponovo pojavila Sandra Čaprić:

- Pitanja za Viki: Imala si velike predispozicije da pobediš, znam da si se zaljubila iskreno, ali me zanima da li opravdavaš ono tvoje ponašanje i tuče, da li misliš da ćeš se vratiti na pravi put jer si majka?

- Ne opravdavam svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje, smatram da sam se ogrešila o Marijanu ali i ona o mene. Nije trebalo tako da radimo. Što se Osmakčića tiče da sam znala da će ovako biti, jače bih mu šamare lupala. Ivana ja sam shvatila u poslednje tri nedelje da mene ovde u rijalitiju više ne zanima. To što ja ovde ustajem i to što malo komentarišem to je moja zanimacija da mi prođe vreme, a da sam skrenula sa pravog puta jesam, a da ću se vratiti na pravi put hoću. biću sa svojim detetom, a i da mi moja porodica pomogne, dosta toga sam prišla. priredila porodici, i iz svega sam izvukla pouku i od sada moram da otovorim četvoro očiju i da se pazim, moram da radim na sebi, meni ovo nije potrebno.

- Bila sam dosta negativna, nisam se družila, nisam se smejala, zapostavila sam sve, a da sam izgubila šansu da budem na vrhu, ali svakako to što ona misli nije ništa lepo i to nije razlog da pobedim. Imam dovoljno kvaliteta za neke bolje stvari - rekla je Viki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.