Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SE SLAŽETE? Marija Šerifović se uporedila sa NJIM! Šta kažete, liče li? (FOTO)

Samo ona sme da konstatuje!

Popularna pevačica Marija Šerifović za deset dana održaće koncert u ''Štark areni''. Pripreme su u punom jeku, a Marija je bila i više nego raspoložena da pred kamerama popularne TV emisije govori kako o poslovnim planovima, tako i o privatnom životu.

(VIDEO) SKANDAL NA EVROVIZIJI! Neverovatna scena: Utrčao i oteo pevačici mikrofon!

Pevačica je nasmejala sve kada je rekla da ona i njen pas Hak, rase engleski buldog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << liče!

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Feb 5, 2018 at 12:44pm PST- Tanka je granica između pametne i lude Marije, baš tanka. Sad sam baš pametna. Hak je razmažen, pa Šerifovići su bahati, šalim se. On i ja čak i ličimo negde, ali to samo ja smem da kažem - rekla je Marija pred premijernim kamerama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.