Član porodice joj je NA SAMRTI: Loše vesti za Mionu Jovanović u Eliti, roditelji saopštili BOLNU ISTINU o zdravstvenom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 14:25

Član porodice joj je NA SAMRTI: Loše vesti za Mionu Jovanović u "Eliti", roditelji saopštili BOLNU ISTINU o zdravstvenom stanju

Njena porodica često je u kontaktu sa Stanislavom Krofakom, bivšim partnerom.

Tokom emisije "Pitanja novinara", Miona Jovanović je nakon svađe sa Nenadom Aleksićem Ša zbog njenog bivšeg momka Stanislava Krofaka, rekla da ne veruje u Krofakove reči da se on čuje sa njenom porodicom i da ga oni podržavaju, te se obratila porodici nakon toga.

- Molim roditelje da se ne čuju sa njim i da se ne oglašavaju. Ako je on to rekao, ja tvrdim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da to nije tako - kazala je Miona tom prilikom.

Stanislav je zbog toga odlučio da dokaže istinu, te je priložio prepiske sa Mioninom porodicom, sa kojom je u kontaktu.

 Ne brini ništa za nas, samo napred i slobodno reci da si sa nama u kontaktu i da imaš našu podršku. Njoj je očito ispran mozak i trebaće joj duži vremenski period za oporavak kad izađe napolje i bude videla sve drugim očima bez njegovog prisustva. On joj ne da diše, ne ostavlja je ni na sekund, tako da ona nema pravu sliku svega, koja ljubav ono je bolest. Otac mi je puno bolestan na samrti je, tako da me njena "ljubav" ne zanima, samo bih volela da ne krene za ludakom i ne napusti imanje ako on to učini. Puno pozdrava od moje majke koju si oduševio u emsiji kako si lepo pričao. Sinoć mi se javila i tetka kaže da se oduševila tobom. Sve najlepše ti želim puno pozdrava, ti si čovek sa stavom i karakterom - bila je jasna Mionina majka.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brat NE ŽELI DA JE VIDI: Potresne scene u Šimanovcima od ranog jutra, RODITELJI Anđele Šparavalo uživo u programu "Elite"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:14

Često ga ja spominjala, a jednom prilikom obratila mu se emotivnom porukom...Roditelji Anđele Šparavalo prošle noći imali su priliku da se čuju sa svojom ćerkom, a njihov poziv imao je žestok okršaj...Anđela je dobila histerični napad, kada je ugledala roditelje, a sve vreme je pokušala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.