Brat NE ŽELI DA JE VIDI: Potresne scene u Šimanovcima od ranog jutra, RODITELJI Anđele Šparavalo uživo u programu Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:14

Brat NE ŽELI DA JE VIDI: Potresne scene u Šimanovcima od ranog jutra, RODITELJI Anđele Šparavalo uživo u programu "Elite"

Često ga ja spominjala, a jednom prilikom obratila mu se emotivnom porukom.

Roditelji Anđele Šparavalo prošle noći imali su priliku da se čuju sa svojom ćerkom, a njihov poziv imao je žestok okršaj.

Anđela je dobila histerični napad, kada je ugledala roditelje, a sve vreme je pokušala da dozove brata Đorđa, koji očigledno nije želeo da se javi.

Međutim, Anđela Šparavalo nije odustala, pokušala je još jednom da dozove brata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potom su joj roditelji zabranili da ga vidi.

Ne možeš da ga vidiš! Miću slušaj, Anđela, Lakića, Žana je lepo prokomentarisala, okreni se sebi! Probudi se! Ležiš u krevetu non-stop! - rekao je Anđelin otac.

- Majka, molim te! Dovedi mi brata! Tata, kaži joj da mi dovede Đoleta - urlala je Anđela iz petnih žila.

Neće - poručio je Anđelin otac.

Podsetimo, brat Anđele Šparavalo nedavno je napisao otvoreno pismo, koje joj je pročitano uživo u programu.

- Anđela tvoj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku. Rekao ti je: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode" - rekao je voditelj, a Anđela je zanemela od šoka.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.