Ceca uživo u emisiji birala zeta: evo koga (ne) bi za Anastasiju (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 18.Jan.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca uživo u emisiji birala zeta: evo koga (ne) bi za Anastasiju (VIDEO)

(foto: Screenshot) Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović bila je sinoć gošća Ognjena Amidžića u emisiji Ami G Show, a popularni voditelj je, ovoga puta, malo promenio pravila igre Ili – ili, pa tako pevačica nije birala muškarca koji je po njenoj meri, nego onoga koga bi za zeta. Mladi glumac Aleksandar Radojičić je, prema Cecinom mišljenju, ubedljivo bio najbolji izbor za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, pa čak i kada se našao pored Miloša Teodosića, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dilema je nastala kada se naposletku našao u duelu sa pevačem Sašom Kovačevićem. Ceca je istakla kako ih poznaje obojicu, da su u pitanju fini momci, ali da, iskreno, ne bi nijednog za zeta, što je nasmejalo sve prisutne. Kako su izgledale njene dileme pogledajte u nastavku.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Teodosić je ispao iz igre, pa je Ceca bila primorana da progovori: Aleksandar je pravi momak za Anastasiju(FOTO)

Izvor: Story, 18.Jan.2017

Folk diva se nije libila da otkrije zanimljiv detalj o ljubavnom životu svoje ćerke, a mnogi su se zapitali: koji Aleksandar. On je javna ličnost i odlično ga pozajemo! Možete li da pretpostavite o kome je reč?

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.