ČINI SVE ZBOG S*KSA? Otkriven pakleni plan Vladimira Tomovića! Iskoristio je OVU zadrugarku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČINI SVE ZBOG S*KSA? Otkriven pakleni plan Vladimira Tomovića! Iskoristio je OVU zadrugarku! (VIDEO)

Raskrinkan!

Večeras u "Zadruzi" vlada burna atmosfera, s obzirom na to da se zadrugarima puštaju klipovi, što će njhove međuljudske odnose dodatno zakomplikovati.

Pušten je klip u kojem Mirko Gavrić, Ivana Šopić i Jelena Pešić komentarišu Mionu i to da im je nje žao zbog odnosa koji ima sa Vladimirom Tomovićem i zbog toga što se priča da je plakala kad je čula da je pao poljubac između Tomovića i Šopićeve. Njena mladost i razlika u godinama je razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog kojeg je po njihovom mišljenju ona zaslepljena Vladimirom. Kompleksnost prirode ovog odnosa su dokazali i komentari zadrugara na ovu temu.

- Što bi ona mene žalila? Nisam plakala, to nema veze sa mozgom, to se uopšte nije desilo - kratko je rekla Miona upitana da odgovori da li smatra da je Šopićeva i Pešićeva zaista žale.

- Šopićeva i Tomović su isti igrači. Njih dvoje ne bi mogli da opstanu u vezi. Njoj se on najviše dopao, ali je pametna, pa se povukla, a Miona je uporna - on pa on. Ova devojka (Miona) uopšte nije tip Vladimirov, on je samo video da je pristojna i povučena i siguran je da ova devojka neće imati s*ks u rijalitiju, pa se uhvatio nje - prokomentarisala je Marija Kulić.

- Ja ću biti iskren brutalno. Ove devojke se ne mogu očima gledati, dok je kod muškaraca drugačije. Da je Vladimir hteo da bude sa bilo kojom, bio bi. Njega ne interesuje nijedna devojka, sa svakom se sprda, to je 100% tako - rekao je Janjuš koji se druži sa Tomovićem, pa je zato odlučio da progovori.

U video - prilogu u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.