ČESTITAMO: Dado Polumenta postao otac, a evo kakvo neobično i prelepo ime je dobila njegova ćerkica (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO: Dado Polumenta postao otac, a evo kakvo neobično i prelepo ime je dobila njegova ćerkica (FOTO)

Pevač Dado Polumenta postao je otac budući da je njegova verenica Ivona Ivković na svet donela ćerkicu. Roditelji su svojoj naslednici dali lepo ime Alea.

Kako prenosi magazin "Star", beba je dugačka 50 centimetara i teška 3050 grama. Mala Alea i mama Ivona osećaju se sjano, a Dado Polumenta je već počeo sa slavljem naslednica.

Ekipa redakcije Telegrafa čestita roditeljima na rođenju deteta.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DADO POLUMENTA POSTAO TATA: Stigla ćerka, a evo kakvo je ime dobila!

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016

...Naime, Ivona se porodila prirodnim putem u jednom porodilištu u Beogradu i na svet donela ćerku..Beba je duga 50 centimetara i teška 3050 grama, a roditelji su odlučili da joj daju ime Alea..Beba i mama se osećaju odlično, a ponosni tata slavi!..Podsetimo, pevaču je ovo drugo dete On već ima...

Nastavak na Kurir...

Još jedno neobično ime za bebu poznatih: Dado Polumenta dobio ćerkicu! (FOTO)

Izvor: Story, 27.Okt.2016

Popularni pevač i njegova izabranica Ivona Ivković pustali su mama i tata, a za svoju devojčicu odabrali su nesvakidašnje ime..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.