ĆERKA JE LJUTA NA MENE, NISAM ISPUNIO OBEĆANJE! Zvezdana sačekao haos kod kuće - otkrio da li je video Aninu porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 17:48

"ĆERKA JE LJUTA NA MENE, NISAM ISPUNIO OBEĆANJE!" Zvezdana sačekao haos kod kuće - otkrio da li je video Aninu porodicu

Reagovao na prozivke Milene Kačavende!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" zbog kršenja ugovora koji su potpisali. Ne samo da su ostali bez honorara, već i duguju televiziji Pink po 50.000 evra.

Ovaj ljubavni par je našao način kako da unovči svoju popularnost i zaradi na društvenim mrežama. Oni su otvorili nalog na TikToku i tamo zarađuju od poklona koje im šalju fanovi.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na toj društvenoj mreži nisu dočekani dobrodošlo. Popularni tiktoker "Makedonija" ih je uključio u lajv i javno ponizio da nisu dostojni da igraju meč sa njim, a zatim ih je blokirao.

Zvezdan Slavnić je posumnjao da se iza ove odluke krije Miljana Kulić.

- Ja sam došao na TikTok da se šalim, zezam, ne ostalo... Koliko sam čuo, taj "Makedonija" nas je zbog Miljane (blokirao) - rekao je Zvezdan.

- Mi nismo nikoga prozivali, samo smo ušli, odgovarali na pitanja... Ali sad krećemo ozbiljno, imamo dva administratora, uskoro ćemo još, ovo je sad bila proba - dodala je Anđela.

Slavnić je progovorio i o svom odnosu sa ćerkom Sarom, te priznao da je ona ljuta na njega.

- Ćerka je ljuta na mene. Jer sam nešto obećao njoj, a nisam ispunio. Ona je samo tražila izvinjenje, dobila ga je - otkrio je Slavnić.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, je tokom njihovog boravka u rijalitiju iznosila razne pikanterije iz Zvezdanovog života. Slavnić je sada saznao za sve informacije koje je iznela o njemu, ali nije hteo da joj uzvrati prozivke.

- Ja stvarno ne znam (zašto je opsednuta), iskreno, ponoviću, ona je bila u nezgodnoj situaciji kao i ja, njen muž je bio na "koledžu", sve sam uradio da joj pomognem. Kockar sam bio, izlečio sam se - odgovorio je Slavnić na Kačavendine prozivke.

Na samom kraju, Zvezdan je poručio da zbog svega što je saznao, ne želi da ima razgovor sa svojom bivšom suprugom.

- Sve je manje i manje šanse za to, naročito što sad znam šta se dešavalo. Da sam znao, kraće bi bilo ludilo ono tamo. Ona je mene ostavila mesec dana pre nego što sam ja nju. Za mene stvarno kraj krajeva. Njenu ćerku nisam video - istakao je Zvezdan u jednoj emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.