CEO ŠARŽER U NJU! Ljubomorna žena ispalila je na Anđelu 9 metaka - bolje joj je u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO ŠARŽER U NJU! Ljubomorna žena ispalila je na Anđelu 9 metaka - bolje joj je u Zadruzi!

Njen život je haos.

Anđela Veštica trenutno pravi popriličan haos u rijalitiju "Zadruga" i vrlo je agresivna, što mnogima koji nisu dobro upoznati sa njenim likom i delom može da deluje čudno.

Pogledajte OVDE kako izgleda dete Marka i Divne DNK. 

Ipak, Anđela Mitkovski (26), poznatija kao Veštica, imala je niz problema sa ljudima na ivici zakona, a i sama je privođena zbog nelegalnog posedovanja oružja. Pre samo šest meseci je samo čudom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbegla smrt. Na nju je u Sarajevu u martu ove godine pucala Emina Arnautović, bivša žena njenog dečka Admira Arnautovića, koja je na Anđelu ispalila devet metaka i promašila je, dok je Admira pogodila u nogu.

Anđela je u Sarajevo otišla kako bi nastupila na koncertu Jale Brata i Bube Korelija. Starleta se ovim povodom juče oglasila na Fejsbuku.

- Nisam sa Admirom u aferi, već u emotivnoj vezi, i nisam razlog pucnjave ja, već psihički labilna bivša žena. Vidimo se na koncertu - poručila je Mitkovski svojim fanovima i istakla da je dobro. Ona je juče podelila i video na kome se ljubi sa muškarcem kome se ne vidi lice.

Anđela je tada za medije ispričala da se nalazila u frizerskom salonu, kad je Arnautovićeva otvorila vatru na njenog budućeg muža.

- Pokušala je da nam namesti drogu, ali ju je, na sreću, Admir video i izbacio iz salona. Dok ju je izbacivao napolje, izvadila je pištolj i počela da puca na njega. Bila sam na spratu i, kad sam čula pucnje, pokušala sam da dođem do Admira, ali zadržale su me radnice. Ta žena je ispalila devet metaka na nas, jedan je pogodio Admira u nogu, a mene nijedan - izjavila je Mitkovski i dodala da su Admir i Emina razvedeni. Policija je bosanskim medijima potvrdila da je kod Arnautovićeve pronađen kilogram heroina.

Emina je posle pucnjave bacila pištolj, a zatim je uhapšena. Admir i Emina dobro su poznati bosanskoj policiji, a Admir je hapšen i osuđivan zbog trgovine drogom. Sumnjičen je i za bombaške napade u Sarajevu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.