CECIN BOGDAN UHVAĆEN U ZAGRLJAJU BIVŠE ZADRUGARKE! Drže se za ruke i ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 15:54

CECIN BOGDAN UHVAĆEN U ZAGRLJAJU BIVŠE ZADRUGARKE! Drže se za ruke i ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Zapalili društvene mreže!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u februaru je saopštila javnosti da je okončala svoju jednogodišnju vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - rekli su tada u zajedničkom saopštenju Ceca i Bogdan.

Nakon raskida Bogdan i Ceca su vrlo brzo nastavili sa svakodnevnim životom, a javnost je počela sa nagađanjima da li je Srejović već našao novu devojku. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na društvenim mrežama osvanula fotografija koja je dodatno podgrejala te glasine.

Bivša zadrugarka, Sandra Čaprić, objavila je na svom Instagram profilu njihovu zajedničku fotografiju. Podelila je sa svojim pratiocima fotku na kojoj se njih dvoje grle i drže za ruke.

Pevačica mu je na taj način čestitala rođendan. Bogdan i Sandra nisu skidali osmeh sa lica i prisno su pozirali, te su mnogi pomislili da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Pevačica i biznismen se nisu oglašavali povodom ove teme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.