Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA ZAVRŠILA U KLINIČKOM CENTRU: Folk diva pokušala da se SAKRIJE, ali joj NIJE USPELO!

Svetlana Raznatović je pre par dana u popodnevnim časovima napustila svoj dom na Dedinju i uputila se ka Kliničkom centru Srbije. Naime, folk divu je uhvatila ekipa emisije “Paparaco lov” kada je u pratnji vozača stigla je na odeljenje ORL. Ceca je sve vreme razgovarala telefonom, a zadržala se oko pola sata. Ceca je posetila The post CECA ZAVRŠILA U KLINIČKOM CENTRU: Folk diva pokušala da se SAKRIJE, ali joj NIJE USPELO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca se OGLASILA nakon posete KLINIČKOM CENTRU: "Sada mi je bolje"

Izvor: Blic, 14.Nov.2019

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pre nekoliko dana posetila je Klinički centar Srbije u popodnevnim časovima, zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem. Ona se sada oglasila i tvrdi da nema razloga za paniku.

Nastavak na Blic...

Evo šta Ceca radi kod doktora!

Izvor: Svet, 15.Nov.2019, 10:33

Svetlana Ceca Ražnatović iz svog doma je sa zetom krenula u Klinički centar Srbije.. Ona je sve vreme pričala na telefon, nosila tamne naočare i nije imala šminku. Ceca je ušla u klinku za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju, a niko ne zna tačan razlog. Sve je snimila ekipa “Paparazzo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.