Izvor: Scandal.rs, 03.Jun.2020, 12:44

CECA: “STIGAO je ŽELJKO! Bogdanina mama: “Sve je u NAJBOLJEM redu!”

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a najveća srpska muzička zvezda je sa nepunih 47. godina postala baka. BAKA CECA: “STIGAO MI JE ŽELJKO!” Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju. Porođaj je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić koji The post CECA: “STIGAO je ŽELJKO! Bogdanina mama: “Sve je u NAJBOLJEM redu!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

STAR na licu mesta: Veljko PRISUSTVOVAO porođaju! Mali Željko dobio DESETKU! (FOTO)

Izvor: Svet, 03.Jun.2020

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a najveća srpska muzička zvezda je sa nepunih 47. godina postala baka.. NAJDRAŽI “GOST” NA CECINOM ROĐENDANU! Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju. Porođaj je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.