STAR na licu mesta: Veljko PRISUSTVOVAO porođaju! Mali Željko dobio DESETKU! (FOTO)

Izvor: Svet, 03.Jun.2020, 13:18

STAR na licu mesta: Veljko PRISUSTVOVAO porođaju! Mali Željko dobio DESETKU! (FOTO)

Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji, a najveća srpska muzička zvezda je sa nepunih 47. godina postala baka.
NAJDRAŽI “GOST” NA CECINOM ROĐENDANU! Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju. Porođaj je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić koji je na porodio Veljkovu majku Svetlanu oba puta.

Veljko Ražnatović je prisustvovao porođaju i zajedno sa svojom suprugom ugledao naslednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kojem je ime dao po svom pokojnom ocu – Željko. Sa druge strane, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon. Ceca, Anastasija i Lidija su sve vreme bili na klinici, a mi vam donosimo ekskluzivne fotke.
PROČITAJTE JOŠ: Veljko NE MIRIŠE Bikovića OD RANIJE! Ceca ODLUČILA ko će glumiti ARKANA!
PROČITAJTE JOŠ: Kaća Grujić sa NOVAKOVIM bratom! Hoće da bude snajka ĐOKOVIĆIMA!
PROČITAJTE JOŠ: SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!

Očigledno je da će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna biti po dva razloga za slavlje, prvi rođendan Željka, a drugi 14.juna kada je rođendan Cece Ražnatović. Inače, Bogdana i Veljko su se venčali 24.11.2019. godine u Beogradu, a pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine.
STARATA IMAGES
The post STAR na licu mesta: Veljko PRISUSTVOVAO porođaju! Mali Željko dobio DESETKU! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko SLAVI UZ TRUBAČE! Rodio se SIN, biće GOSPODIN! (VIDEO)

Izvor: Svet, 03.Jun.2020

Danas je ispred jedne klinike na Novom Beogradu bila neobično velika gužva. Razlog naravno svi već znate. Porodila se Bogdana Ražnatović i donela na svet malog Željka Ražnatovića.. VELJKO SLAVI, A TETKA IGRA! Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.