Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA GA NIJE PREPOZNALA POSLE 20 GODINA! Svi su ludeli za DRVOSEČOM IZ SPOTA, a njegova SUDBINA ga je poslala daleko…

Ceca je u televizijskim emisijama često umela da ispriča stvari iz privatnog života koje gledaoce zanimaju čak i više nego novi albumi, koncerti, pesme. Nedavno je u programu pričala o manekenima iz svojih spotova, temi koja je probudila veliko interesovanje. Naravno, onaj koji većinu ljudi najviše zanima jeste Đorđe Duvnjak, drvoseča iz jednog od najčuvenijih The post CECA GA NIJE PREPOZNALA POSLE 20 GODINA! Svi su ludeli za DRVOSEČOM IZ SPOTA, a njegova SUDBINA ga je poslala daleko… appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neće biti Cecinog koncerta u Kragujevcu, a evo i zašto

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2018, 13:57

Ceca Ražnatović neće održati koncert u Kragujevcu, a na društvenim mrežama ona je objavila i zbog čega se to dogodilo. CECA GA NIJE PREPOZNALA POSLE 20 GODINA! Svi su ludeli za DRVOSEČOM IZ SPOTA, a njegova SUDBINA ga je poslala daleko… scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post Neće biti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.