CAR NIJE NAJBITNIJI U NJENOM ŽIVOTU: Aleks Nikolić se oglasila, pokazala da je okrenula novi list u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 09:55

CAR NIJE NAJBITNIJI U NJENOM ŽIVOTU: Aleks Nikolić se oglasila, pokazala da je okrenula novi list u životu

Ovo je prava svetinja.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić potvrdila je da je raskinula veridbu sa Filipom Carem i vratila se iz Crikvenice u Beograd.

Kako je kasnije otkrila, ona se nekoliko dana pre toga preselila u Crikvenicu i ponela sve svoje stvari. Došlo je do haosa nakon Filipove navodne prevare, a Nikolićeva je pokupila svoje stvari i vratila se nazad.

Filipova strana priče je da nije prevario Aleks, iako je procruilo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slika i snimaka sa izvesnom devojkom koji ukazuju na to

On je istakao i da Aleks nije bila spremna na zajednički život, što je ona kasnije demantovala. Nikolićeva je juče najavila povlačenje sa društvenih mreža, ali to ipak nije uradila.

Aleks je pokazala da je u trenucima kada ti je najteže, najbolje se okrenuti duhovnim vrednostima i Bogu. 

Rano jutros odlučila je da poseti manastir Nimnik, u blizini sela Kurjače, nedaleko od manastira Tumane. Za ovaj manastir se vezuje priča da ima lekovitu vodu i često utehu traže oni koji su fizički ili duhovno raslabljeni, a ime je dobio po vlaškoj reči koja znači nepoznat ili neznan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.