Bukvalno se istopio: MC Stojan drastično smršao - nema više 105 kilograma (ŠOK TRANSFORMACIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 21:09

Bukvalno se istopio: MC Stojan drastično smršao - nema više 105 kilograma (ŠOK TRANSFORMACIJA)

Imao je jaku volju i dobio najjači rezultat.

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan uporedio je svoju skorašnju sliku sa fotografijom od pre osam meseci i tom prilikom se pohvalio neverovatnom transformacijom koju je doživeo.

Poznati reper je za pomenuti period uspeo da smrša 20 kilogram, tačnije sa 105 kilograma pao je na 85.

- Slika levo 105 kilograma pre osam meseci i slika desno 85 kilograma. Kad postoji volja, postoji i način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je Stojan na svom Instagramu.

Podsetimo, reper je nedavno bio specijalan gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

- Sve u životu se dešava iz nekog razloga i ko zna zašto je to dobro, a ja verujem u dobro i da se dobro dobrim vraća. Ne žalim za učinjenim ili neučinjenim koracima jer svaki je moj korak koračan sa srcem. I verujem da sve dođe na svoje, i to baš onda kada to sudbina želi - napisao je nakon koncerta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.