Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite korak ispred njega: Saznajte 6 seksi tajni jačeg pola

Ono što znate o muškarcima i seksu verovatno je istina, ali postoji još mnogo toga što ne znate. Vreme je da otkrijete seksi tajne muškaraca koje su nepoznate i dobrom delu njih. Ko zna, možda ćete oduševiti svog muškarca najnovijim spoznajama…

1. Što više orgazama ima svoju svrhu

Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija u području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koji blagotvorno deluju na organizam muškarca.

Pročitajte i… Muškarci se nadaju da nećete primetiti ove stvari tokom seksa

2. Testisi kao malo toplo skladište

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji toga područja, ali morate da budete nežni.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Budite korak ispred njega: Saznajte 6 seksi tajni jačeg pola

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.