Budite korak ispred njega: Saznajte 6 seksi tajni jačeg pola

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Jan.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite korak ispred njega: Saznajte 6 seksi tajni jačeg pola

Vreme je da saznate seksi tajne muškaraca koje su nepoznate čak i nekim pripadnicima jačeg pola. Foto: Guliver/Thinkstock Ono što znate o muškarcima i seksu verovatno je istina, ali postoji još mnogo toga što ne znate. Vreme je da otkrijete seksi tajne muškaraca koje su nepoznate i dobrom delu njih. Ko zna, možda ćete oduševiti svog muškarca najnovijim spoznajama… 1. Što više orgazama ima svoju svrhu Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija u području prostate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja koji blagotvorno deluju na organizam muškarca. Pročitajte i… Muškarci se nadaju da nećete primetiti ove stvari tokom seksa 2. Testisi kao malo toplo skladište Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji toga područja, ali morate da budete nežni.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri saveta kako da izludite muškarca u krevetu

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jan.2016, 23:01

Menjajte poze i uključite sve raspoložive alate u to – ruke, jezik, grudi… Možda i led, čokoladu, šlag ili pokoju seksi igračku. Foto: Guliver/Thinkstock Oralni seks je jedan od omiljenih puteva do zadovoljstva za muškarce. Pročitajte i… Muškarci se nadaju da nećete primetiti ove stvari...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.