Borisa Komnenića je proslavio Bolji život, a OVAJ glumac je ODBIO tu ulogu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 14:57

Borisa Komnenića je proslavio "Bolji život", a OVAJ glumac je ODBIO tu ulogu! (FOTO)

Ovo malo ko zna...

Boris Komnenić je maestralno odigrao ulogu Aleksandra "Guze" Popadića u kultnoj seriji "Bolji život", a nije pogrešno reći da mu je ova rola obeležila karijeru budući da ga mnogi i danas pamte po njoj.

Ipak, manje je poznato da njemu ova uloga uopšte nije bila namenjena, a to je otkrio scenarista Siniša Pavić u poslednjem intervjuu.

- Želeli smo da Žarko Laušević igra Aleksandra Popadića, međutim termini snimanja "Boljeg života" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poklopili su se sa njegovim tadašnjim obavezama, a on nije mogao da postigne da radi na više projekata - ispričao je Siniša za "Hit Informer".

- Lauš je tada imao 27 godina i bio je idealan za ulogu advokata i najstarije dete u porodici. Kada je Lauš odbio ulogu, morali smo u kratkom roku da mu pronađemo zamenu - dodao je Pavić.

- Boris Komnenić je izabran kao najbolje rešenje. Kasnije se ispostavilo da je baš ta uloga obeležila njegovu karijeru - zaključio je scenarista.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.