Bolesnici... Srpska starleta Tamara Đurić OSUDILA sve koji su kupili karte za Merlinov koncert: Takvi se OBILAZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 10:51

"Bolesnici..." Srpska starleta Tamara Đurić OSUDILA sve koji su kupili karte za Merlinov koncert: "Takvi se OBILAZE"

Ona nikada ne bi prisustvovala njegovom koncertu!

Bosanski pevač Dino Merlin sinoć je održao prvi u nizu od četiri koncerta u Areni u Beogradu, nakon punih osam godina. Veče je započelo gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a gužva oko Arene se stvarala još od popodnevnih časova. Njegov impresivan nastup, nikad moćniji glas i emocije koje nije mogao da suzdrži, obeležili su prvu od četiri Arene, koje je raspodao u rekordnom roku.

Dok su se poštovaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegove muzike, među kojima su bile i domaće javne ličnosti okupljale ispred beogradske Arene, imalo je i onih koji "nikada ne bi otišli na njegov koncert". Među njima je starleta Tamara Đurić.

Ovu izjavu je pre nekoliko meseci, kada su ulaznice za koncerte prodavane u rekordnom roku, izjavila starleta Tamara Đurić, koja je prvo u seriji Instagram postova citirala izjave koje se pripisuju pevaču godinama unazad, iako ih je on demantovao.

"Mi smo takav narod, jednostavno praštamo. Hrišćanski je praštati, ali u tim Arenama neće biti sedam miliona Srba. Ja lično neću moći da idem, moram da gledam kako mi rastu nokti. Ne verujem ni da će bilo ko od mojih prijatelja ići. Dino je rekao 'da smo mi bolestan narod i da bolesnike treba obilaziti' kao i da je 'zabranjeno za Srbe i za pse'. E pa, bolesnici, nagrnite, povedite i ljubimce, vidite da je postao 'pet frendli", rekla je Tamara Đurić tada za domaće medije, a potom istu poruku šerovala i na svom Instagram storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.