Bivša zadrugarka doživela brutalno POLNO UZNEMIRAVANJE, detalji stravičnog događaja LEDE KRV u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:32

Bivša zadrugarka doživela brutalno POLNO UZNEMIRAVANJE, detalji stravičnog događaja LEDE KRV u žilama

Nemili događaj joj promenio život iz korena.
Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović i bivša zadrugarka, nedavno je šokirala javnost svojom ispovesti u kojoj je otkrila bolne detalje iz svoje prošlosti.
Gordana je otvorila dušu i podelila traumatičan događaj koji ju je primorao da napusti medicinsku školu i promeni svoj život iz korena.
- Jedan peh mi se dogodio u 17. godini, pa sam odustala od škole u trećoj godini, htela sam da budem babica. Sama sam delila to sa sobom. Muž nije znao, to sam sama sa sobom u to vreme prebrodila. Kasnije je Teodora saznala, znale su moje sestre, a ne roditelji. U Višegradskoj sam učila. Ne volim da pričam o tome, stres...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.