Bivša zadrugarka ŽIVI sa ZVEZDANOVOM MAJKOM u staračkom domu: Iako ih vezuje rijaliti format, uopšte NE ŽELE da se DRUŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 08:29

Bivša zadrugarka ŽIVI sa ZVEZDANOVOM MAJKOM u staračkom domu: Iako ih vezuje rijaliti format, uopšte NE ŽELE da se DRUŽE

Evo kako provode vreme.

Zvezdan Slavnić obeležio je "Zadrugu 6" svojim učešćem. On nije izdržao do kraja, te je mesec dana pred završetak rijalitija, diskvalifikovan iz najgledanijeg rijalitija. Od tada je javnosti poznat uglavnom kao poznati tiktoker koji zarađuje od svojih fanova.

Slavnić je javnosti poznat kao sin poznatog košarkaša Moke Slavnića. Bivši košarkaš je Zvezdana dobio sa svojom prvog suprugom Slavicom od koje je razveden.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Slavica sada živi u staračkom domu u Zemunu, a kako domaći mediji prenose sa njom živi i nekadašnja učesnica "Zadruge 1" glumica Žiža Stojanović.

- Žiža i Slavica su divne dame. S obzirom na to da su njih dve štićenice našeg doma, molim vas za razumevanje u vezi s njihovom privatnošću. Mi imamo određeni ritam kojeg se pridržavamo i poštujemo zdravstveno stanje naših korisnika. Hvala vama na razumevanju - rekao je izvor za Kurir.

Tom prilikom se saznalo da je Žiža vrlo raspoložena, ali i da se ona i Slavica u domu ne druže.

- Vedra je, nasmejana, ima veliku želju za životom, stalno ispituje medicinske sestre da li su je gledale kada je bila u rijalitiju. Često se šali na svoj račun i druži sa ostalim ženama koje su tu smeštene. Iako ih veže rijaliti format, njih dve se ne druže preterano, jave se jedna drugoj i to je sve. I jedna i druga imaju svoj ritam, obilazi ih najbliža rodbina i svi vode računa o njima - kazao je sagovornik, koji je istakao da su Zvezdanovu majku često uznemiravale scene iz rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih novosti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.