Bivša ljubavnica za novi STAR: Miroslav stoji iza hajke na Brenu! Njemu smeta njen koncert u Čačku!

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša ljubavnica za novi STAR: Miroslav stoji iza hajke na Brenu! Njemu smeta njen koncert u Čačku!

Pošto je grupa građana iz Čačka pokrenula peticiju kojom želi da spreči nastup Lepe Brene u novogodišnjoj noći, te insistira da se honorar koji će dobiti folk zvezda preusmeri na bolesnu i ugroženu decu, oglasila se Mirjana Antonović koja veruje da iza svega stoji Miroslav Ilić! Podsetimo, Miroslav je rodom iz Mrčajevaca koji su u okolini Čačka, a sa Brenom je godinama na ratnoj nozi, između ostalog i zbog Mire Antonović koja je njena bliska prijateljica! Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne treba da čudi što slavujeva bivša ljubavnica veruje da baš on sabotira Brenu!
Nikakve grupacije ne stoje iza toga! To je čista pakost i ljobomora. Lepa Brena smeta očigledno onima od kojih je mnogo više postigla svojim radom i dobrim delima. Sasvim sam sigurna da iza svega stoji Miroslav Ilić! Ovo je neviđena sabotaža! Kad vam kažem, on gleda da Breni napakosti na sve moguće načine. Zgrožena sam i ne verujem dokle ljudska zloba može da ide”, priča Mirjana za STAR i dodaje:
Bojkot proslave novogodišnje noći uz njene pesme, uz koje su generacije odrasle, klasičan je spin da se skrene pažnja sa globalnog problema zdravstva i siromaštva, a sve da bi Brena ispala kriva. Da su političari odgovorni kao Brena, svi bi se zajedno veselili na Trgu u Čačku, a ovako je Brena kriva za sve… Sad se kao taj grad, pored kojeg su Mrčajevci, diže protiv Brene i njenog honorara, ma gluposti…”
ŠTA JOŠ OTKRIVA MIRJANA MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR KOJI JE OD DANAS U PRODAJI.
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.