Bila je ubeđena da je njen brak dovoljno jak, a onda je dobila šokantan predlog!

Izvor: Svet plus, 13.Sep.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je ubeđena da je njen brak dovoljno jak, a onda je dobila šokantan predlog!

Svaka žena koja se uda, mašta da će njen brak trajati za ceo život. Nažalost, u današnje vreme to je veoma retka pojava, pogotovu među mlađim generacijama.

I ova žena, mislila je da ima savršeni brak, koji ništa ne može da poljulja, ali je jednog dana sasvim slučajno otkrila šokantnu istinu, koja joj je potpuno promenila život: "Na svog supruga sam pala već prvi put kada sam ga videla. Jako mi se dopao njegov izgled, ali i smisao za humor.  Upoznali smo se u dalekoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Nigeriji, gde sam svojevremeno radila kao medicinska sestra, a on je fizikalisao za jednu kompaniju. Već 11 nedelja kasnije, 1995. godine, venčali su se. "Ja sam već imala sina iz prvog braka, Džošuu, a on ćerku Marisu. Bili su istih godina, a tri godine kasnije dobili smo zajedničkog sina Sebastijana i time je naša porodica bila kompletirana."

"Posle par godina smo se vratili u Veliku Britaniju, s tim što je Moris nastavio da radi višemesečne ugovore u drugim državama. Redovno se vraćao kući, i svi smo jedva čekali da ponovo budemo na okupu kao prava porodica. Jula 2011. godine, Moris je dobio novi posao u Omanu, 8.000 kilometara daleko od nas. Bili smo ubeđeni da nema iskušenja koje naš brak ne može da izdrži. Proslavili smo 16. godišnjicu braka, i Sebastijan i ja smo otišli sa Morisom u Oman kako bismo proveli malo vremena zajedno. Međutim, morao je da radi i na Božić. Poslovne obaveze ređale su se jedna za drugom. U toku 2012. godine, Morisova odsustva bila su sve duža. Počela sam da se pitam da li nešto škripi u našem braku. Jedne večeri smo se čuli, i rekao mi je da se loše oseća, i da će uskoro doći kući na par dana. Par nedelja kasnije, zaista je i došao. Bio je veoma ćutljiv. Jedne večeri smo izašli u šetnju, a onda mi je rekao stvar koja me je šokirala: 'Mislim da treba da se razvedemo. Previše smo razdvojeni, i stalno imam osećaj da sam loš otac i muž. Možemo i dalje da budemo u ljubavnoj vezi, ali ne kao bračni par.' "

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.