Bebica i Teodora Delić BEŽE IZ ELITE? Isplivao snimak, nakon pretnji Nenad u klinču sa obezbeđenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 22:41

Bebica i Teodora Delić BEŽE IZ "ELITE"? Isplivao snimak, nakon pretnji Nenad u klinču sa obezbeđenjem

Kamere zabeležile neverovatnu situaciju.
Široki auditorijum koji prati bitisanje takmičara u "Eliti" često je mišljenja da ih je produkcija, na neki način, "razmazila".
Ironično je što ne poštuju pravila kako su nekadašnji takmičari "Zadruge" poštovali, a obija im se na isti načun - udaranjem po džepu. Naravno, uprkos tome što su svi pred Velikim šefom jednaki, nekolicina takmičara misli da je nivo iznad. Takva je situacija sa Nenadom Macanovićem Bebicom.
Naime, sa video snimka koji je isplivao može se protumačiti da je Bebica imao neke zahteve za produkciju, koji nisu ispunjeni, ili nisu ispunjeni onako kako je Macanović očekivao.
Izrevoltiran, Nenad je stajao kod prozora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.