BRATA I SESTRU KRIJE KO ZMIJA NOGE, a evo KO su roditelji Jovane Jeremić - Od nule do imperije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 20:44

BRATA I SESTRU KRIJE K'O ZMIJA NOGE, a evo KO su roditelji Jovane Jeremić - Od nule do imperije

Sve duguje njima!

Jovana Jeremić, voditeljka "Novog Vikend Jutra" sutra puni 31. godinu, a danas je u jednom beogradskom restoranu priredila gala proslavu za sve svoje prijatelje i najbliže.

Iako se čini da o popularnom TV licu mediji znaju sve, to posve nije istina. Voditeljka ima starijeg brata i sestru, o kojima do sada nije nikada javno govorila, a ni jedno ni drugo ne žive više u rodnom Ljigu.

Međutim, o roditeljima Jovana je pričala u više navarata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jednom prilikom je i objavila njihovu fotografiju uz dirljive reči.

- Ponosna sam na moje roditelje i sve što su zajedno prošli, videli, pošteno zaradili, a pre svega, što su me vaspitali da se u životu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me već godinama vodi ka krajnjem cilju - biti najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra čoveka, od nule do imperije svojim krvavim radom - dokaz da ljubav i rad jedino daju rezultat - napisala je Jovana pre tri godine o majci i ocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.