BORA JE KRIV ŠTO MILICA NIJE POBEDILA U ZADRUZI? Javno u emisiji RAZVEZALA JEZIK, pa oplela po Santani

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 00:42

BORA JE KRIV ŠTO MILICA NIJE POBEDILA U ZADRUZI? Javno u emisiji RAZVEZALA JEZIK, pa oplela po Santani

Au... Surova je!

Milica Kemez večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" govori kako se nakon raskida posvetila nekim drugim stvarima, te da je upoznala svoju baku iz Bosne. Ona je istakla da je mnogo srećna što zna da ima nekog svog.

- Mnogi su u čudu i nije im jasno kako su se pojavili tek sada, nakon rijalitija. Odlučila sam se na taj korak i da ja budem ta koja će otići tamo. Ne može sve preko noći biti sjajno i bajno. Možda ću saznati nešto o mom tati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kakav je on bio, kakva sam ja bila kao mlađa - pričala je ona.

Sledeći gledalac je stao na stranu Bore, pa joj je zamerio što nije ispričala istinu o danu kada su raskinuli.

- Bora nije ni znao da si ti objavila tekst u kome govoriš da je kraj, znam sve detalje - rekla je gledateljka.

- Znao je, moralo se nešto desiti da bih odlučila da postavim taj tekst. Da se nisam vodila srcem u rijalitiju, bez lažne skromnosti, pobedila bih. Nisam slušala nikog, čak me je i Mića savetovao. Ako budem sve pričala kako jeste, neće biti dobro za njega, to radim da bih njega zaštitila - rekla je Milica.

Kako je sve izgledalo, ogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OVO NIJE BILO NA TVu! Tara otkrila šta se desilo u studiju kada se GAĐALA STOLICAMA sa Mićom - ISTRČALI IZ KADRA, a onda... Ludnica! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.