BOMBA VEST: Kija Kockar se VERILA? Na njenoj ruci ZASIJAO PRSTEN - Čestitke samo pljušte (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 20:53

BOMBA VEST: Kija Kockar se VERILA? Na njenoj ruci ZASIJAO PRSTEN - Čestitke samo pljušte (FOTO)

Iznenadila mnoge objavom!

Nakon što je napustila Belu kuću i razvela se, mnoge zanima ljubavni život Kije Kockar. Uspešna pevačica trudi se da sakrije privatni život od javnosti i da karijeru gradi hitovima, a ne skandalima.

Međutim, Kija je uspela da zbuni svoje pratioce na Instagramu novom objavom. Naime, ona je objavila fotografiju prstena, za koji se sumnja da je verenički, a uz to stavila je i jedno belo srce, pa svi misle da Kija ima verenika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kija nije ni potvrdila ni demantovala ove glasine, pa svi čekaju da se ona oglasi i otkrije od koga je dobila prsten i da li će uskoro stati na ludi kamen. Fanovi su oduševljeni ovom njenom objavom i masovno je dele po njenim fan stranicama, a čestitke samo pljušte. Ostaje da sačekamo Kijino oglašavanje povodom ove situacije.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.