BOLJE DA IMAJU ĆERKU K*RVU, NEGO TAKVOG SINA Marija i Brendon se posvađali kao nikad do sad (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLJE DA IMAJU ĆERKU K*RVU, NEGO TAKVOG SINA" Marija i Brendon se posvađali kao nikad do sad (VIDEO)

Žestoka svađa!

Večeras je u okviru "Zadruge" emisija "Gledanje snimaka", koju i ovog četvrtka vodi Milan Milošević.

Na prvom snimku prikazan je razgovor Marije Kulić sa zadrugarima, a ona je tom prilikom pričala kako je Ivana Šopić u depresiji jer se zaljubila u Marka Janjuševića Janjuša. Dok je Marija obrazlagala svoj stav, skočio je Branislav Radonić Brendon i suprotstavio se.

- Ti si muškarac u telu žene - vikala je Marija.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti si k*rvetina. Ja sam srećan u životu. Ti si bila prvoklasna k*rva i misliš da su svi ono što si ti - rekao je Brendon.

- Ja znam ko si ti, kaži lepo da li si gej, da li si trandža. Ti si naduven pčelarski pripravnik. Nezadovoljan si svojim životom i hoćeš da se transformišeš u drugu osobu - navela je Kulićka.

 - Ja mogu da se transformišem u šta hoću, a ti iz tvoje prošlosti ne možeš. Ja sam savršen ovakav kakav jesam - vikao je Radonić.

 - Bolje da imaju ćerku k*rvu nego takvog sina - rekla je Marija.

 - Ti si pljunula svoju ćerku juče - dodao je Brendon.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.