BIVŠI DEČKO VESNE ZMIJANAC DOBIO TREĆE DETE! Postao otac po treći put!

Izvor: Svet, 23.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI DEČKO VESNE ZMIJANAC DOBIO TREĆE DETE! Postao otac po treći put!

Biznismen Željko Rstić postao je tata po treći put. Naime, njegova nevenčana supruga Marijana sinoć se prirodnim putem porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu, koju su nazvali Nikoleta, na tatinu inicijativu.
Bivši dečko Vesne Zmijanac u ponedeljak je u prepodnevnim satima odvezao partnerku u porodilište, kojoj je obezbedio ful apartman kako bi se prijatno osećala.
Ovo je inače Željkovo treće dete, budući da sa prvom suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima sina i ćerku. Rstic će ovim povodom prirediti veliku proslavu za prijatelje i saradnike, gde neće šedeti novac za dobru muziku, hranu i piće.
“Hvala na čestitkama, presrećan sam. Ponosan sam tata troje dece i mojoj sreći nema kraja. Marijana se odlično oseća”, rekao je biznismen za Kurir.
SVET
The post BIVŠI DEČKO VESNE ZMIJANAC DOBIO TREĆE DETE! Postao otac po treći put! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.