ZBOG NJE JE OBRIJAO GLAVU: Karić je OVAKO pružao Dijani podršku Ona ga voli negde gore... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG NJE JE OBRIJAO GLAVU: Karić je OVAKO pružao Dijani podršku "Ona ga voli negde gore..." (FOTO)

"... on je čuva u srcu"

Misica Dijana Milojković preminula je nakon teške borbe sa karcinomom. Ona je još pre više od dve godine javno govorila o svojoj borbi, a podršku je imala od tadašnjeg emotivnog partnera Stefana Karića.

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

On je bio uz nju u tim teškim momentima, pa je čak u znak podrške i obrijao glavu. Stefanov otac, Osman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Karić je na svom Instagramu objavio sliku kako sama Dijana zapravo brije Stefanovu glavu.

Na sledećoj objavi joj je posvetio stihove koji govore o njihovoj ljubavi:

- Veza dok je trajala bila je srećna, ljubav njihova ostade večna, ona ga voli negde gore visoko, a on je čuva u srcu duboko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bivši dečko Vesne Zmijanac dobio TREĆE DETE: Ćerkica nosi veoma jedinstveno ime! Slučajnost?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019

Divne vesti...Biznismen Željko Rstić postao je tata po treći put. Naime, njegova nevenčana supruga Marijana sinoć se prirodnim putem porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu, koju su nazvali Nikoleta, na tatinu inicijativu, pa se nametnulo pitanje da li je to slučajnost što ime podseća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.