BILE SU SIROMAŠNE DEVOJČICE, DANAS ZA NJIMA LUDI SVET: Neverovatna životna priča najpopularnijih sestara

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILE SU SIROMAŠNE DEVOJČICE, DANAS ZA NJIMA LUDI SVET: Neverovatna životna priča najpopularnijih sestara

Najpoznatije milionerke!

Prema biografiji Kris Džener, njena porodica je pre dvadeset godina jedva spajala kraj sa krajem. S olimpijskim prvakom Brucom Dženerom venčala se nakon samo nekoliko meseci veze, ubrzo su dobili i dve ćerke Kendal i Kajli, a skromno su zarađivali od njegove slabašne karijere, dok mu je Kris bila menađer.

Upravo u to doba nastala je fotografija koju je danas 22-godišnja Kajli Džener objavila na Instagramu. "Volim te, sestro", napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ispod objave starija sestra Kendal, potvrdivši tako da su, uprkos tome što tabloidi tvrde suprotno, i dalje u dobrim odnosima.

4L ♥️♥️♥️♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Aug 24, 2019 at 8:23pm PDT

Stvari su se u tih dvadesetak godina itekako promenile - Kajli i Kendal vladaju modnom i medijskom scenom, a njihova majka Kris ubire menadžersku proviziju od 10 posto od svih šestero potomaka (uz dve najmlađe sestre, više nego pristojno zarađuju i Kim, Kloi i Kourtni, dok se Rob uz slavne sestre šlepa povremenim dizajniranjem čarapa).

till death do us part 💜🧡🧡

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on May 6, 2019 at 7:50pm PDT

O Kajlijinoj neverovatnoj zaradi u poslednje vreme se puno pisalo. Časopis Forbes proglasio ju je najmlađom milijarderkom na svetu koja je do bogatstva došla od nule, a najviše love stiglo je prodajući šminku.

Kendal je, s druge strane, postala najtraženiji model na svetu i u poslednje  tri godine nosila je revije svih najvažnijih dizajnera. Iako zarađuje puno, manje od mlađe sestre, i ona je postala prava bogatašica, zaradivši oko 30 miliona dolara od revija, sponzorskih ugovora i, naravno, rijaliti šoa "Keeping Up With the Kardashians", koji ih je i proslavio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.