BILA JE MUŠKO: Ana Korać otkrila zadrugarima kako je bila INSPIRACIJA osobi koja je promenila pol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2020, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE MUŠKO: Ana Korać otkrila zadrugarima kako je bila INSPIRACIJA osobi koja je promenila pol!

Svi se šokirali.

Razgovor o estetskim korekcijama se nastavio u spavaćoj sobi, a Ana Korać je iznenadila zadrugare, kada im je ispričala anegdotu o osobi kojoj je idol.

- Zapratio mene neko na Instagramu, ribetina, mali nosić, Barbi, piše mi kako sam lepa, ima 150.000 pratilaca, lepa ko lutka. Vidim bila kod mog doktora. Ja otišla kod doktora, kažem: "Pogledaj kako mi se sviđa njen nos". On mi kaže da sam ja njen idol, da je gledala samo moje slike, hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude kao ja. I znaš šta, da je muško - ispričala je Ana

- Nikad ne bih rekao u životu - prokomentarisao je David, a zatim su Koraćeva i on otkrili da je ta osoba promenila pol.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.