BILA BI GORA OD DALILE! Zvezdan se samo IŽIVLJAVA - Sandra Rešić DEMASKIRALA ljubavni TROUGAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 23:46

"BILA BI GORA OD DALILE!" Zvezdan se samo IŽIVLJAVA - Sandra Rešić DEMASKIRALA ljubavni TROUGAO!

Što na umu to na drumu!

Zvezdan Slavnić, napravio je pravu pometnju svojim učešćem u "Zadruzi 6". Prvenstveno zbog prekida dugogodišnje vanbračne zajednice sa nevenčanom suprugom Anom, koju je ostavio kako bi uplovio u ljubavni odnos sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, a potom i raskida sa njom zbog Aleksandre Nikolić. Međutim, taj raskid je bio kratkog daha, te se sa Anđelom ponovo pomirio.

Čitavu ovu hronologiju, prokomentarisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti veteranka, Sandra Rešić, koja je kao i uvek dala iscrpno viđenje ovog zamršenog odnosa.

- Ono što znam o Anđeli i poznavajući tipove muškaraca poput Zvezdana, to je d*pe i oko. Njih dvoje nikada neće ići zajedno. Anđela je neko ko je neurotičan. Njen piskav glasić nervirao je 90% ljudi u prošloj sezoni. Kada je shvatio onog momenta da Anđela uopšte nije tako slatka i da je u stanju da te juri 3 sata kako bi ti rekao nešto. Onda je tu Zvezdan krenuo da se hladi i pomislio je: "Au, brate šta sam uradio" - istakla je pevačica.

- Sa druge strane imaš Aleksandru Nikolić koja je definitivno tip devojke koja se sviđa takvim muškarcima. Ne pričam ja o braku i deci, nego se samo sviđa. Oni bi voleli da imaju te kokete uz sebe. Aleksandra je dala povratnu informaciju i Zvezdan je tu dobio nova krila. On bi se sada najverovatnije otresao Anđele. On je čak rekao da on ima kodekse i ne bi mogao to Anđeli da uradi. Pa ja ne znam kakvi su ti kodeksi, ako ja juče u 9 ujutru uključim TV i vidim tvoj intimni čin u ujutru koje je za mene jedno obično iživljavanje nad jednom devojkom. Jer ako si to tako učio o seksu, ja onda ne znam ništa o seksu ili sam ja budaletina. Onda ja gledam kako se ti od 9 do 4 popodne iživljavaš nad jednom devojkom koja ima 24 godine - nastavila je Sandra.

- Zvezdan Slavnić nema trunku emocija prema Anđeli Đuričić. Ono što ga tu malo dira i tera ga da se zatrese je Aleks Nikolić, ali ona je vrlo dobro svesna da ako uđe u tu vezu sa Zvezdanom, postala bi gora od Dalile od prošle godine. Tako da ima još malo mozga. Anđela je za mene obična glupačetina - zaključila je Rešićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.