BESNI RAT NA MREŽAMA! Nakon što je Luna Đogani OTKRILA da su joj PRETILI Kijini fanovi, ISPLIVALO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNI RAT NA MREŽAMA! Nakon što je Luna Đogani OTKRILA da su joj PRETILI Kijini fanovi, ISPLIVALO OVO!

Turbulentno!

"Zadruga " odavno je završena, ali rat fanova Kije Kockar i Lune Đogani izgleda još uvek nije pri kraju. Naime, nakon jučerašnjeg priznanja Lune Đogani na poligrafu, da su joj pretili smrću Kijini fanovi, situacija oko ove dve pevačice se ne smiruje.

Pročitajte i:

LUNA IZAZVALA HAOS U ZADRUZI! Kad je VIDEO, počeo da BESNI i UDARA! Poletele i FLAŠE, obezbeđenje utrčava!

SPREMNI: Posle Dejanovog izlaska BEZ Dalile, Ana Korać >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i David Dragojević večeras STIŽU u Šimanovce

KIJA RAZBESNELA SVE! Oglasila se posle vesti da je devojka PROMENILA IME zbog nje, pa ODVALILA! Šok!

Naime, danas smo na Fejsbuk stranici Zadruga - Pink, pronašli komentar Kijine obožavateljke, koja tvrdi da je videla žene kako u "Sikter" majicama, a svima je poznato da je to bredn Marka Miljkovića, dele letke za Lunin nastup u Smederevu.

U nastavku je komentar iste žene, koja tvrdi da ima slike i da će ih ubrzo objaviti, a onda se javila i Lunina obožavateljka.

- Ženo, ko te plaća da konstantno lažeš. Da li ti imaš svoj život ili živiš u laži konstantno? - napisala je ona u komentaru.

NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.