BEBICA HOĆE DA UĐE U RIJALITI PREKO MILJANE - Kulićeva besnela, prekid programa usled vanrednog telefonskog uključenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:50

BEBICA HOĆE DA UĐE U RIJALITI PREKO MILJANE - Kulićeva besnela, prekid programa usled vanrednog telefonskog uključenja

"Mrtav je za mene, ne postoji!"

Miljana Kulić otkrila je da je presekla tabak i raskrstila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, te se prisetila veze sa Lazarom Čolićem Zolom i priznala da joj je obeležio deo života.

Miljana je uživo u programu, dok su gosti emisije bili Marko Marković i Anita Stanojlović, rekla da je više volela Zolu, ali da nijednom od njih dvojice ne bi pomogla, kao i da smatra da Bebica želi da uđe u rijaliti preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nje, samim tim što je u tom trenutku pisao Marku poruke.

- Marko, da li si raspoložen da nam kažeš šta ti je Bebica napisao? - upitala je Ana.

- Ne bih da kažem, jer sam lojalan. Drug sam i prijatelj, ne bih da kažem šta je on napisao. On pozdravlja prihvatilište, a ostatak konverzacije ostaje među nama - otkrio je Marko.

- Miljana je opet na vezi - rekla je Ana.

- Čim on piše Marku, to je dokaz da želi da uđe u rijaliti. Mene ne zanima pta on piše Marku. Mrtav je za mene, ne postoji - rekla je Miljana.

- Ja mislim da sa Zolo nisi raskrstila, da li je tako? - upitala je Ana.

- To je tvoje mišljenje. Moram samo da priznam da sam Zolu mnogo više volela. Smejali smo se, imali lepe trenutke, priređivao mi je iznenađenja - kazala je Miljana.

- Kada bi morala da ukažeš pomoć Nenadu ili Zoli, kome bi je ukazala? Da li bi palačinku dala prvom ili drugom? - upitaa je Ana.

Nikome ne bih pomogla. Neka podele.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.