ANĐELINE GROZOTE JOJ BILE RAJ ZA OČI - Šok u programu uživo, svim silama brani Đuričićevu i Zvezdana: Da nije došla Ana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 07:57

ANĐELINE GROZOTE JOJ BILE RAJ ZA OČI - Šok u programu uživo, svim silama brani Đuričićevu i Zvezdana: "Da nije došla Ana..."

Ovo mnogi nisu očekivali!

Voditeljka Ivana Šopić je sinoć u emisiji "Narod pita" ugostila Sanju Grujić i Miljana Vračevića, a u jednom trenutku se u program uključila gledateljka.

- Miljane je l' si dobio odgovor od Zorice? - pitala je gledateljka.

- Čuli ste gospođo. Meni nije jasno zašto neće da kaže da li se bar iznenadila. Kačavenda se za Anu borila, pa i da je lagala, lagala je u njenom interesu, a ona se odrekla i nje, i Šmizle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Džonija - rekao je Miljan.

- Meni su se jako dopali Anđela i Zvezdan, bila ih je milina gledati na ostrvu - rekla je gledateljka.

- Kakva milina, to od miline da ti krenu sline. Neko je plakao, on je oženjen čovek bio. Eto Vam ta napuderisana da guta prdeže - rekao je Miljan.

- Verovatno i Vi gutate suprugov izmet i mirišete njegove prdeže čim je toliko podržavate - rekla je Sanja.

- Videćeš gde će ta Anđela stići - rekla je gledateljka.

- Gospođo kako komentarišete što mu je oprostila odnos sa Majom? - pitala je voditeljka

- On je Maji rekao da ima emocije prema Anđeli i da ne može sa njom jer ima emocije, Maja je plakala - rekla je gledateljka.

- A šta je rekao Aleksandri kad je hteo da je poljubi? - pitala je Sanja

- Ma idi molim te. Anđeli se desilo, zaljubila se, to je bilo raj gledati i zato je bila lepota. Da nije došla Ana sve bi to bilo idealno - rekla je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u videima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEBICA HOĆE DA UĐE U RIJALITI PREKO MILJANE - Kulićeva besnela, prekid programa usled vanrednog telefonskog uključenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 07:50

"Mrtav je za mene, ne postoji!"..Miljana Kulić otkrila je da je presekla tabak i raskrstila sa Nenadom Macanovićem Bebicom, te se prisetila veze sa Lazarom Čolićem Zolom i priznala da joj je obeležio deo života...Miljana je uživo u programu, dok su gosti emisije bili Marko Marković i Anita Stanojlović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.