BAŠ JE FENSI, OBRIJALA MU POLA GLAVE: Evo KAKVU frizuru SADA ima Sekin Jakov! Šmeker! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ JE FENSI, OBRIJALA MU POLA GLAVE: Evo KAKVU frizuru SADA ima Sekin Jakov! Šmeker! (FOTO)

Spavaš li mirno Dejvide Bekam?

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić su se dugo borili za potomstvo. Sreća ih je konačno pogledala pre otprilike devet meseci kada je na svet donela sina Jakova. Srećna porodica trenutno uživa u letnjim danima, a protiv velikih vrućina se bore brčkanjem u bazenu.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on Jun 14, 2017 at 12:24am PDT

Folk pevačica je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu okačila detalj njihove uživancije utroje, a ujedno je i iskazala svoju zahvalnost bogu za sreću koju joj je darovao.

- Hvala ti Gospode za ovu nagradu, za ovaj mir, radost i ljubav koju si nam podario - napisala je Seka ispod fotografije.

Osim što je pokazala kako sina zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem uči da pliva i da se brčka u bazenu, Seka je pokazala i kakvu frizuru je napravila Jakovu.

Kao i u drugim detaljima, pevačica se i ovde trudela da bude moderna i u trendu, tako da mali Jakov izgleda baš "fensi". Poput Dejvida Bekama! Pola glave mu je obrijala, dok je ostatak kosice pušten d slobodno raste.

Nema šta, Jakov je pravi trend-seter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.