Anita je u drugom srednje POBEGLA OD KUĆE, tvrdi da je se otac odrekao zbog maloletničke trudnoće, a OVDE JE DALA OTKAZ zbog Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:56

Anita je u drugom srednje POBEGLA OD KUĆE, tvrdi da je se otac odrekao zbog maloletničke trudnoće, a OVDE JE DALA OTKAZ zbog "Zadruge"

Stanojlovićevu je domaća javnost upoznala kao takmičarku rijalitija "Zadruga", međutim, njeno zanimanje nema veze sa rijalitijem.

Anita Tomić, devojačko Stanojlović, za vrlo kratko vreme postala je jedna od glavnih učesnika rijalitija "Elita". Ona je u žižu interesovanja dospela nakon što se u rijalitiju saznalo da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru, čak i na dan venčanja koje je održano letos na crnogorskom elitnom ostrvu Sveti Stefan.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nekoliko dana plakala, kumila i molila Matoru da joj oprosti prevaru, u "Elitu" je ušao Anđelo Ranković, na kojeg je Anita odmah "bacila oko", te više ne mari za brak niti odlaže razvod, jer planira da uplovi u emotivnu vezu sa manekenom.

Anita je rođena 5. novembra 2003. godineu Kruševcu. Odrasla je sa majkom Angelinom i dva mlađa brata, Mladenom i Filipom. Roditelji su joj se razveli kada je imala četiri godine, a Anita je u rijalitiju rekla da ih je otac ostavio, te da se odrekao ćerke zbog veze sa bivšim dečkom i zbog toga što je ostala u drugom stanju.

Više o porodičnim odnosima i detinjstvu nije iznosila javno, a njen otac Dejan se javio u jednu emisiju posvećenu rijalitiju i tom prilikom demantovao sopstvenu ćerku, rekavši da je se nikada nije odrekao, te da sve što Anita govori pred kamerama, iznosi zarad popularnosti. Ipak, da nije u kontaktu sa ćerkom mnogima je bilo jasno kada Dejan nije znao da odgovori na pitanje kada mu je ćerka rođena. Anita je tokom iste emisije kazala da njen otac ima još tri sina sa drugom ženom, ali da ona nije u kontaktu sa polubraćom.

Pored toga, oca je optužila da njenoj majci nije isplaćivao alimentaciju, te da duguje veliku sumu novca, međutim Dejan tvrdi da zapravo duguje "samo" dvesta hiljada dinara.

U drugom razredu srednje škole Anita je uplovila u emotivnu vezu sa jednim dečkom, koji je prema njenim rečima imao kriminalni dosije, pa je njena majka bila protiv njihove ljubavi. Kako je objasnila, majka joj je postavila ultimatum, međutim, Anita je odlučila da zarad mladalačke ljubavi pobegne od kuće i započne zajednički život sa tadašnjim momkom. Kako se navodi na sajtu biografija.org, živeli su zajedno pet meseci, a taj odnos je obilovao nasiljem sa obe strane. Na kraju ga je napustila, a par meseci kasnije je saznala da je u drugom stanju. Rodila je dečaka kome je dala ime Aleksej. O njoj i sinu je brinula njena majka, a u vaspitanju učestvuju i roditelji detetovog oca, Bojana Armuša.

Anita je po zanimanju profesionalna šminkerka, a kako sama tvrdi, pre rijalitija je mnogo radila kako bi pomogla majci i kako ni njoj, a ni braći ništa ne bi falilo, jer kako kaže, otac nije pomagao. Kada joj se ukazala prilika za ulazak u šestu sezonu "Zadruge", dala je otkaz i tada počinje njena rijaliti karijera.

Šira javnost je Anitu upoznala u septembru 2022. godine kada je postala učesnica "Zadruge". U svom predstavljanju je otkrila da ima 19 godina (sada punih 20), da je šminkerka rodom iz Kruševca i majka dečaka Alekseja. Iako je tada istakla da je pred sam ulazak u rijaliti okončala vezu sa izvesnim Nikolom, on joj se javio dok je bila u "Zadruzi" i putem čestitke joj čestitao rođendan koji je bio dva meseca nakon početka rijalitija.

Kruševljanka i danas žena Jovane Tomić Matore na početku "Zadruge 6" se zbližila sa Markom Markovićem, a u nekoliko navrata je tvrdila da je zaljubljena u manekena i bivšeg dečka starlete Stanije Dobrojević. Anita je tokom novogodišnje žurke navodno želela da proguta šaku tableta jer Marko nije hteo da bude sa njom, a potom je plačući vikala da želi da izađe iz rijalitija. Među njima se nikada ništa nije desilo, a Stanojlovićeva se potom prešaltala na bivšu ljubav Miljane Kulić, Lazara Čolića Zolu.

Njih dvoje su imali odnose pred kamerama, što je i jedino obeležilo njihovu kratkotrajnu aferu, a mnogi i dalje smatraju da je Zola bio sa Anitom samo kako bi se osvetio Miljani.

Nakon Zole, Anita se upustila u odnos sa Jovanom Tomić Matorom, na sveopšti šok, budući da nikada pre nije pokazivala naklonost ka istom polu. Njihova veza u rijalitiju je bila veoma burna, obeležile su ih brojne svađe i drame, a uspele su da dođu i do smaog finala takmičenja, gde su zauzele četrnaesto i petnaesto mesto.

Nakon završetka rijalitija počele su da žive zajedno, a onda su domaću javnost šokirale kada su u julu ove godine objavile da će se venčati. Kako istopolni brakovi u našoj zemlji još uvek nisu mogući, Anita i Matora su se na večnu ljubav pred matičarem i najbližim prijateljima obavezale u Crnoj Gori. O njihovoj svadbi se pričalo i pisalo mesecima, a za medeni mesec su otputovale na Zanzibar.

Iako je bilo onih koji su verovali u njihovu ljubav i brak, čini se da je ipak više onih koji nisu takvog stava. Naime, često se moglo čuti od aktuelnih i bivših zadrugara, pre svega Matorinih prijatelja, da ne veruju u Anitine namere, te da smatraju da se za Jovanu udala zbog novca i medijske pažnje. Matora je demantovala takve navode tvrdeći da se ona i Anita vole, da planiraju da imaju zajedničko dete i da se ona odlično slaže sa Anitinim sinom Aleksejom. Tvrdila je da ni njena supruga, a ni tašta nikad nisu tražili novac od nje, te da je normalno da Anita živi u njenom stanu jer su u braku.

Jovana i Anita su u "Elitu" ušle u septembru ove godine, kao bračni par, a iako je u početku delovalo da su zaista zaljubljene i srećne zajedno, domaća javnost počinje da saznaje detalje afere koju je Anita imala sa drugom ženom. Hrvatska tiktokerka Matea Car otkrila je da se intenzivno dopisivala sa Anitom, čak i na dan njihovog venčanja, a potom je ušla u rijaliti kako bi sve ispričala Matoroj u lice.

Od tog trenutka dešava se sunovrat odnosa Anite i Matore, pritom sve pred kamerama. Nekoliko dana je trajala prividna agonija Stanojlovićeve koja je plakala, kumila i molila Jovanu za oproštaj i pomirenje, međutim, ubrzo se oporavila, odnosno procvetala onog momenta kada se u Belu kuću uselio Anđelo Ranković.

Anita i Anđelo su odmah započeli svoje druženje, da bi ubrzo potom priznali da se sviđaju jedno drugom. Iako se među njima još uvek nije dogodilo ništa više od ovlaš dodira za stolom ili češkanja na garnituri, Matora je nekoliko puta doživljavala nervne slomove gledajući svoju još uvek zakonitu ženu sa muškarcem koji joj je inače nekada bio prijatelj, a onda joj iza leđa zaveo tadašnju devojku Sanju Stanković.

Anita je u "Zadruzi" tvrdila da je bila žrtva nasilja u vezi sa ocem svog deteta, Bojanom Armušom, međutim, on je odlučio da se oglasi za domaće medije i otkrije svoju stranu priče. Kako tvrdi, Anita nije dobra majka, te planira da traži puno starateljstvo nad njihovim sinom kojeg čuva njegova majka dok je Anita u rijalitiju, a on radi u Nemačkoj.

- Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne vode računa. Došao sam prvi put u Nemačku da radim na mesec dana, jer ja izdržavam dete i moji roditelji. One ništa ne pomažu, nemamo njihovu podršku, mada sam ja i rekao kad smo bili u socijalnom da mi njihova finansijska pomoć nije potrebna, ja želim da dete ima majku da sutra kakva god da je, bar prema njemu bude dobra, ali izgleda da ne može, tako da je bolje da nema majku - rekao je Bojan za Telegraf.rs.

- Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla - tvrdi Bojan.

- Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo - rekao je on, pa se dotakao njenog odnosa sa Matorom.

- To me ne zanima, ni ne razmišljam o tome, niti me ona više interesuje. Kada je izašla iz Zadruge zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala, namerno je to uradila, dve godine ga nije videla i uzela ga na deset dana, to je ološ, to nije majka - izneo je Bojan svoje tvrdnje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas N.P./biografija.org

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.