Anita tvrdi da joj sina čuva majka, a EVO GDE SE DETE zapravo nalazi dok je ona u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 12:53

Anita tvrdi da joj sina čuva majka, a EVO GDE SE DETE zapravo nalazi dok je ona u rijalitiju

Već četvrti mesec se nalazi u rijalitiju, a čini se da planira da ostane do samog kraja.

Anita Stanojlović nalazi se u rijalitiju "Elita" gde je dospela u žižu interesovanja, budući da je njena supruga Jovana Tomić Matora pred kamerama saznala da ju je Anita prevarila, čak i na dan venčanja koje se održalo ovog leta u Crnoj Gori.

Ona sada obleće oko Anđela Rankovića u nadi da će uploviti sa njim u vezu, a za sina kojeg je ostavila napolju ni ne pita mnogo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako smo već pisali, Anita je ovog jutra napustila rijaliti kako bi otišla na zakazano suđenje sa ocem svog deteta, Bojanom Armušom, koji se pre ročišta oglasio i otkrio da će tražiti puno starateljstvo nad sinom jer, kako tvrdi, "Anita nije dobra majka". 

Pored toga, Bojan je otkrio da se njihov sin Aleksej sve vreme od početka "Elite" nalazi kod njegovih roditelja, a ne kod njene majke, kako je u nekoliko navrata Stanojlovićeva istakla.

- Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla - tvrdi Bojan.

- Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo - kaže Bojan za "Telegraf".

Anitina majka Angelina nije se oglašavala ovim povodom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Telegraf/Prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anita je u drugom srednje POBEGLA OD KUĆE, tvrdi da je se otac odrekao zbog maloletničke trudnoće, a OVDE JE DALA OTKAZ zbog "Zadruge"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Stanojlovićevu je domaća javnost upoznala kao takmičarku rijalitija "Zadruga", međutim, njeno zanimanje nema veze sa rijalitijem...Anita Tomić, devojačko Stanojlović, za vrlo kratko vreme postala je jedna od glavnih učesnika rijalitija "Elita". Ona je u žižu interesovanja dospela nakon što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.