Aneli Ahmić NA STUBU SRAMA: Nikad veća pljuvačina po elitarki nakon Janjuševog IZNENADNOG ODLASKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 21:33

Aneli Ahmić NA STUBU SRAMA: Nikad veća pljuvačina po elitarki nakon Janjuševog IZNENADNOG ODLASKA

Marko Janjušević Janjuš, po svemu sudeći, pobegao je iz rijaliti programa "Elita". On je, sudeći po snimku, pokupio svoje stvari i napustio Belu kuću, a fanovi rijalitija su odmah okrivili Aneli.

Učesnica "Zadruge 7 Elite", Aneli Ahmić, jedna je od atraktivnijih žena u Beloj kući. Njeno raskošno telo navodilo je često Marka Janjuševića Janjuša na bludne misli, što je više puta pred kamerama i javno priznao.

Marko je danas izgleda napustio rijaliti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenim mrežama su fanovi odmah žestoko isprozivali Aneli.

Iako Aneli izgleda relativno prirodno, za njen izgled pretežno su zaslužne estetske operacije, a na mreži nisu propustili priliku da je žestoko isprozivaju.

- "Uradila s*se, d*pe... izvadila rebra", "Kakva crna riba", "Majka, žena, k*rva" - nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Varao ženu, pa lovu trošio na POROKE - za DŽUKCA kućica" Janjuš ponižen i nikad jače ZGAŽEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 02:08

Tokom prethodnog dana je izbila prava drama između Uroša i Janjuša, koja je rezultirala pljuvanjem, polivanjem kafom, ali i obaranjem na pod. Ovim povodom, prijatelj mlađanog takmičara se oglasio i ocrnio Janjuševića...Učesnik rijalitija "Elita", tiktoker Uroš Stanić, nedavno je doživeo nezgodu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.