Varao ženu, pa lovu trošio na POROKE - za DŽUKCA kućica Janjuš ponižen i nikad jače ZGAŽEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 02:08

"Varao ženu, pa lovu trošio na POROKE - za DŽUKCA kućica" Janjuš ponižen i nikad jače ZGAŽEN

Tokom prethodnog dana je izbila prava drama između Uroša i Janjuša, koja je rezultirala pljuvanjem, polivanjem kafom, ali i obaranjem na pod. Ovim povodom, prijatelj mlađanog takmičara se oglasio i ocrnio Janjuševića.

Učesnik rijalitija "Elita", tiktoker Uroš Stanić, nedavno je doživeo nezgodu koja je rezultirala povredom ruke. Naime, sve se odigralo nakon što je Marko Janjušević Janjuš poljubio Jovanu Cvijanović, što je izazvalo burnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reakciju kod Stanića, jer je privržen Aneli Ahmić, a ovim povodom za medije se oglasio Urošev blizak prijatelj, te otkrio nove detalje vezane za dramu koja je uzdrmala Šimanovce.

- Uroš je jednostavno takav. Potreslo me jeste to što je uradio juče, što je razbijao po imanju i što se povredio, ali on je jednostavno takav i nije me ništa začudilo. Kroz sve što radi ide srcem i emocijama, nikad ne razmišlja glavom o posledicama. E sad, što to uglavnom ne ispadne dobro po njega, to je druga priča, ali mi smo već svi navikli na njega da tako reaguje ceo život za sve što mu se dešava - započinje priču Stanićev drug koji je insistirao na anonimnosti, te nastavlja:

- Vidim da je blizak sa Aneli i drago mi je što ima bar jednu osobu koja je uz njega. Njemu to treba, iako priča da može sve sam, da mu ne treba niko, nije to baš tako... Njemu i te kako prija i uživa pored nje, vidi se da je gleda baš kao majku, jer on to napolju nema. Nema takav odnos sa roditeljima, Aneli je zamenila tu ulogu i jako sam joj zahvalan na tome. Da nema nje, plašim se šta bi Uroš sve radio unutra, mrzeli bi ga još više - govori drug kontroverznog učesnika "Elite", gazeći po Janjušu jakim intenzitetom.

On se osvrnuo i na Janjuševića, te istakao da o njemu nema lepo mišljenje, kao i da je sve vreme koristio Uroša zarad svoje lične popularnosti i kako bi se dodvorio gledaocima.

- Što se tiče Janjuša, situacija je vrlo jasna. Koristio je Uroša dok je njemu odgovarao, video je da se vrti na klipovima non-stop sa njim, shvatio je da narod voli da ih gleda zajedno, pa je tako po svaku cenu odlučio da bude dobar sa njim, iako je jasno da ne može očima da ga vidi! Baš se vidi da ga mrzi i da se folira... E, sad, meni tu nije jasan ni Uroš, da li je i on shvatio da ljudi vole da gledaju njihove klipove, pa i on "igra rijaliti", što bi vi rekli, ili ne... Ne znam. Uglavnom, i u Janjušu je video utočište, to je sigurno, starija, muška figura i on priča da mu je otac... Sve ga je to pogodilo i oseća se prodano, zato je tako burno reagovao. Mislim da je najpametnija da se sada potpuno odvoji od njega i posveti samo sebi i eto, Aneli, kad su već bliski i mislim da tu stvarno ima iskrenog prijateljstva, dok je sa Janjušem samo korist. A i on šta će, prevario ženu, pa ulazi u rijaliti iznova i iznova kako bi uzeo neku lovu i trošio na poroke... Smešan je, bolje da gleda svoje dvorište, ako ga uopšte ima. U suprotnom, nabavite mu kućicu za džukce ispred Bele kuće, pa da kevće do mile volje još narednih nekoliko sezona. Svakako kući ne mora da se vraća, vidim da svi uživaju kad ga nema - zaključuje prijatelja Uroša Stanića za medije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.