Anđelo rešio da UNOVČI VEZU sa Anitom: Više ne krije svoj PLAN - palo priznanje uživo u programu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 13:08

Anđelo rešio da UNOVČI VEZU sa Anitom: Više ne krije svoj PLAN - palo priznanje uživo u programu

Zadrugar se pohvalio poklonima koje su do sada dobili.

Anđelo Ranković je po ulasku u Belu kuću napravio pravu pometnju među zadrugarkama. Anita Stanojlović je preko noći zaboravila na Jovanu Tomić Matoru i na sve načine je pokušavala da osvoji Anđela.

Ranković i Stanojlovićeva su započeli svoj odnos kao "kombinacija", a onda su ozvaničili odnos i uplovili u vezu.

Noćas je Lepi Mića tokom izlaganja ironično potkačio Anđela da treba da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Anitom zbog fanova i poklona koje će dobijati, a on se složio sa njim i sve vreme je klimao glavom.

Svi znaju koliko su slatkiši i hrana važni zadrugarima u Beloj kući, pa je Anđelo rešio da "unovči vezu" sa Anitom i da te namirnice dobije od fanova za mesečnice.

- Treba da budete u vezi i da dobijete što više čvaraka, švargli, salame, kobasica, kulen, čokoladice... Sve da dobijete - rekao je Mića, dok je Anđelo klimao glavom.

- Hvala, svega. Imamo tamo svašta - rekao je Anđelo i pohvalio se da u "šteku" imaju puno slatkiša različitih proizvođača.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Објава коју дели 🍀Realno Gledano🍀 (@realno_gledano_)

Srbija Danas/Društvene mreže/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.